Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına aşık olduğunu görmek

Rüyada başkasına aşık olduğunu görmek

Rüyada başkasına aşık olduğunu görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işarettir.

Rüyada başkasına aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalet eder.

Rüyada küçük birine aşık olmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının aşık olduğunu görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşına aşık olmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin sana aşık olduğunu görmek kazançlı bir döneme girileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada başkasının kendine aşık olduğunu görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yoğun stres altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğunu söylemek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments