Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait eşya görmek

Rüyada başkasına ait eşya görmek

Rüyada başkasına ait eşya görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, geniş geniş yaşayacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasına ait eşya gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Rüyada başkasına ait eşya görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet eder.

Rüyada ölüye ait eşya görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine ait eşyalar görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına ait gelinlik görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada aids olduğunu görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait bebek görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hükmünün geçmeyeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Rüyada başkasına ait araba görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına ait erkek bebek görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments