Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından para almak

Rüyada başkası tarafından para almak

Rüyada başkası tarafından para almak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından para almak gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada ölü tarafından para almak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından para almak kazaya ve belaya yakın olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşi tarafından ısırılmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işarettir.

Rüyada bebek tarafından ısırılmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, insanlara küsüleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesi tarafından öpülmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş biri tarafından bıçaklanmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kaçırılmak rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments