Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi tarafından ısırılmak

Rüyada eşi tarafından ısırılmak

Rüyada eşi tarafından ısırılmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, onu alkışlayacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eşi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Rüyada eşi tarafından ısırılmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kendinden emin adımlar atacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek çekilen hasretin biteceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak hayırlı bir hayat süreceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada at tarafından ısırılmak duygularının karşılığını alamayacağına, planların sarkacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet eder.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından ısırıldığını görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırılmak sorunların sürekli artacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments