Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tarafından para almak

Rüyada ölü tarafından para almak

Rüyada ölü tarafından para almak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, işinde zarar edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, talihinizin artacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü tarafından para almak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Rüyada ölü tarafından para almak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine yorulur.

Rüyada başkası tarafından para almak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Rüyada ölü biri tarafından öldürülmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Rüyada bir ölü tarafından kovalanmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada ölü tarafından azarlanmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biri tarafından ısırılmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada ölüler tarafından çağırılmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tarafından kovalanmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments