Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biri tarafından kaçırılmak

Rüyada tanımadığın biri tarafından kaçırılmak

Rüyada tanımadığın biri tarafından kaçırılmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, şöhret elde edeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz değişiklikler var.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kaçırılmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biri tarafından kaçırılmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, kötü durumlara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından kaçırılmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek tarafından kaçırılmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, eskileri yâd edeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından kaçırıldığını görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada düşman tarafından kaçırılmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments