Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından öpülmek

Rüyada başkası tarafından öpülmek

Rüyada başkası tarafından öpülmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine inanılır.

Rüyada genç erkek tarafından öpülmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın biri tarafından öldürülmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayı tarafından kovalanmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada birisi tarafından jiletlenmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından takip edilmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak kredi çekileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine inanılır.

Rüyada üç harfliler tarafından rahatsız edilmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments