Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tarafından takip edilmek

Rüyada kedi tarafından takip edilmek

Rüyada kedi tarafından takip edilmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, duaların kabul olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulur.

Rüyada kedi tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Bir türlü sonuçlanamayan çıkmazda olan bir işinizle ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Rüyada kedi tarafından takip edilmek zarara gireceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından takip edilmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından takip edilmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek tarafından takip edilmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından takip edilmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından takip edilmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından takip edilmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada cin tarafından takip edilmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments