Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı tarafından kovalanmak

Rüyada ayı tarafından kovalanmak

Rüyada ayı tarafından kovalanmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Rüyada ayı tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ayı tarafından kovalanmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, onları tebrik edeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz ayı tarafından kovalanmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayı tarafından kovalandığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kovalayan ayı görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayı tarafından yenmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayı tarafından öldürülmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Rüyada ayı tarafından ısırılmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine inanılır.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments