Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından gelinlikle görmek

Rüyada başkası tarafından gelinlikle görmek

Rüyada başkası tarafından gelinlikle görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, dualarına karşılık alacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından gelinlikle gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Rüyada başkası tarafından gelinlikle görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, iş hayatında terfi alınacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kadın tarafından ısırılmak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada köpek tarafından korunmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kıskanılmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada koyun tarafından ısırıldığını görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalettir.

Rüyada kalabalık tarafından dövülmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments