Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekmek

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekmek

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği tavsiyeler sadece kendi plan, program ya da çıkarları dahilinde yapılmış olabilir.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulur.

Rüyada manzara fotoğrafı çekmek anne babanın birbirine düşeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya yorulmaktadır.

Rüyada cami fotoğrafı çekmek elindeki imkânları seferber edeceğine, gelirinin çoğalacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla fotoğraf çekmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin fotoğrafını çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments