Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkan obamayı görmek

Rüyada başkan obamayı görmek

Rüyada başkan obamayı görmek sıkıntısının biteceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına rivayet eder.

Rüyada başkan obamayı gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Rüyada başkan obamayı görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada obama görmek konferans ve seminerlere katılacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret eder.

Rüyada barack obamayı görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, haklılığının anlaşılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada barak obamayı görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada eski belediye başkanını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, sıkıntı yükleneceğine, malının ve parasının ziyan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tbmm başkanını görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments