Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barak obamayı görmek

Rüyada barak obamayı görmek

Rüyada barak obamayı görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, durulacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada barak obamayı gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada barak obamayı görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada obama görmek prestij kaybı yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada barack obamayı görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulur.

Rüyada başkan obamayı görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, umutlarının da tükeneceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments