Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan at görmek

Rüyada ağlayan at görmek

Rüyada ağlayan at görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, ayrılanların kavuşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan at gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Rüyada ağ atıp balık tutmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Rüyada at ağzı görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan at görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan bebek susturmak hatadan dolayı zarar edeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağza su almak fesada ve haksızlığa karışacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini ağlarken görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayıp yalvarmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, rakiplerini alt edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına inanılır.

Rüyada anne ve babayı ağlarken görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments