Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ağzı görmek

Rüyada at ağzı görmek

Rüyada at ağzı görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada at ağzı gördüyseniz:

  • Yakında oluşacak olan bazı gelişmelerin belirtilerini görebilirsiniz.

Rüyada ağlayan at görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada at ağzı görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada ağ atıp balık tutmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işlerin kapanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak sevinç gözyaşları döküleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş annemi ağlarken görmek gönül sızılarının dineceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzının suyu akmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin ağzında balık görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından saç çıktığını görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, sağlık içinde yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments