Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak hayal kırıklığı yaşanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka yere tayini çıkmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tayini çıkmak yanlış yatırımlar yapacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Rüyada tayin çıkmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının tayini çıkmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kötü durumlara düşürüleceğine inanılır.

Rüyada başka bir yere tayin olmak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Rüyada başka yere tayin olmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments