Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka okula gitmek

Rüyada başka okula gitmek

Rüyada başka okula gitmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada başka okula gitmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Rüyada başka bir okula gitmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada başka okula gitmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına yorulur.

Rüyada başka okulda okumak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada başka bir okula gittiğini görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına inanılır.

Rüyada okula terlikle gitmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gece okula gitmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalettir.

Rüyada okula gitmek için hazırlanmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet eder.

Rüyada askeri okula gitmek kötü günlerin geride kalacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments