Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka okulda okumak

Rüyada başka okulda okumak

Rüyada başka okulda okumak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka okulda okumak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz beklenmedik değişimlere maruz kalabilir.

Rüyada başka okulda okumak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir okula gitmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına tabir olunur.

Rüyada başka okula gitmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir okula gittiğini görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul okumak sorunlarının sürekli artacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulur.

Rüyada askeri okulda okuduğunu görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına yorulur.

Rüyada eski okulunda okumak sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okulda kuran okumak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, ön plana çıkacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments