Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir okula gittiğini görmek

Rüyada başka bir okula gittiğini görmek

Rüyada başka bir okula gittiğini görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir okula gittiğini gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Rüyada başka bir okula gitmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, geleceğin güzel olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir okula gittiğini görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada başka okulda okumak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka okula gitmek rekabet edebilme gücünün artacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulda gösteri yapmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarihi okul görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda namaz kıldığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işaret eder.

Rüyada müzik okulu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments