Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri okula gitmek

Rüyada askeri okula gitmek

Rüyada askeri okula gitmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, galibiyetlerinin artacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, beklenilen takdiri alacağına delalet eder.

Rüyada askeri okula gitmek gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada askeri okula gitmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada askeri okulu kazanmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri okul kazanmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri okulda okuduğunu görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada askeri okulda okumak hem yeni yerler göreceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işaret eder.

Rüyada askeri okula girmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına inanılır.

Rüyada askeri okul görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada askeri okulu görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments