Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin aldatıldığını görmek

Rüyada başka birinin aldatıldığını görmek

Rüyada başka birinin aldatıldığını görmek çok üst mevkilere geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin aldatıldığını gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin ev aldığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka kadınla aldatılmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, hayatının daha kolay olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin araba aldığını görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek işlerini boşvereceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments