Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, ileri gideceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının başka kadını öptüğünü görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınlarla görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalettir.

Rüyada kocasının başka bir kadını öptüğünü görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments