Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka iş bulmak

Rüyada başka iş bulmak

Rüyada başka iş bulmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka iş bulmak gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada başka iş bulmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada başka işe girmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir işe başladığını görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada başka bir işe başlamak muradın olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka işyerinde çalışmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine işarettir.

Rüyada başka birinin işe girdiğini görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir işyeri görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hayırlı haberler getireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments