Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya delalet eder.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işten ayrılan arkadaşını görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, itibarını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada işten ayrılma görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada işten ayrılanı görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada işten ayrılmayı görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada işten ayrılacağını görmek kazancının çok düşeceğine, evlat sahibi olunacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına delalettir.

Rüyada başka bir işe girmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada başka işe girmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments