Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir işe başladığını görmek

Rüyada başka bir işe başladığını görmek

Rüyada başka bir işe başladığını görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yolunda devam edeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada başka bir işe başladığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Rüyada başka bir işe başlamak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada başka işe başlamak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada başka bir işe başladığını görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bankada işe başlamak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada eski işine geri başlamak sorunlu zamanlar geçireceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, öz güven kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir işe başladığını görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, ağız tadının yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada okulda işe başlamak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eline geçen malları tutamayacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına yorulur.

Rüyada eski işine başlamak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments