Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir işe başlamak

Rüyada başka bir işe başlamak

Rüyada başka bir işe başlamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına işaret eder.

Rüyada başka bir işe başlamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Rüyada başka bir işe başladığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine inanılır.

Rüyada başka bir işe başlamak ticaretinin genişleyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başka işe başlamak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada bir işe başlamak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Rüyada eski işyerinde işe başladığını görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret eder.

Rüyada eski işe başlamak kötü sözler duyulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, art niyetli kişilere uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda işe başlamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada iş başlamak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments