Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka eve gitmek

Rüyada başka eve gitmek

Rüyada başka eve gitmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, ismini herkese duyuracağına, umutlarını kaybedeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka eve gitmek gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Rüyada başka bir eve gitmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, işinde verimsiz olacağına işaret eder.

Rüyada başka bir eve misafir gitmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başka eve gitmek işinden ekmeğinden olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada başka bir yere gitmek işinde aranan biri haline geleceğine, nimet ve berekete ereceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başka şehre iş için gitmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir köye gitmek ele geçen paranın daha da artacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments