Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin uçtuğunu görmek

Rüyada başka birinin uçtuğunu görmek

Rüyada başka birinin uçtuğunu görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, işlerinin çok iyi olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda, değişiklik yapmak istirahat etmek kadar iyi olabilir.

Rüyada başka birinin uçtuğunu görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının uçtuğunu görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç ucunu kestirmek yeni bir eve sahip olunacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, pek çok olumlu gelişmelere, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada uçup yere düşmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalettir.

Rüyada uçan mavi balık görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine inanılır.

Rüyada saçın ucundan kesmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, ün ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde uçtuğunu görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments