Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan mavi balık görmek

Rüyada uçan mavi balık görmek

Rüyada uçan mavi balık görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, büyük bir işe kavuşacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalettir.

Rüyada uçan mavi balık gördüyseniz:

  • İstenmeyen misafirleri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada uçan mavi balık görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada mavi uçan balon görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına alamet eder.

Rüyada mavi uçurtma görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada uçan yunus balığı görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, mallarının artacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük uçan balık görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığının uçtuğunu görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan balıklar görmek kırılan kalplerin barışacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments