Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evini taşımak

Rüyada kendi evini taşımak

Rüyada kendi evini taşımak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, ev sahibi olacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi evini taşımak gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Rüyada evin eşyalarını taşımak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının evini taşımak çok büyük insanlar arasına gireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin evini taşımak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin yoluna gideceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evini taşımak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, hoş muhabbette olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulur.

Rüyada komşunun evini taşımak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada evini başka yere taşımak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada birinin evini taşımak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sağlığına kavuşacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada evini taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments