Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak ve sarılmak

Rüyada ağlamak ve sarılmak

Rüyada ağlamak ve sarılmak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlamak ve sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişi sizden biraz daha romantizm bekliyor.

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen anneye sarılıp ağlamak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada eşine sarılıp ağlamak ana baba için büyük bir ev alınacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğa sarılıp ağlamak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine sarılarak ağladığını görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğe sarılıp ağlamak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments