Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sarılarak ağladığını görmek

Rüyada birine sarılarak ağladığını görmek

Rüyada birine sarılarak ağladığını görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada birine sarılarak ağladığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Rüyada bir erkeğe sarılıp ağlamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iyi hissedileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalettir.

Rüyada ölen biriyle sarılıp ağlamak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Rüyada birinin sarılıp ağladığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birisine sarılıp ağlamak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, moralinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada başkasına sarılıp ağlamak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, rahat bir döneme girileceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğe sarılarak ağlamak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, hayat boyu desteği olacağına delalet eder.

Rüyada birisine sarılıp ağlamak rahatının ve sağlığının bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine sarılmak ağlamak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments