Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, başarılarının kalıcı olacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen insana sarılıp ağlamak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insana sarılıp ağlamak refah içinde bir hayat yaşanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölü insana sarılıp ağlamak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanla ağlamak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, günbegün kötüleşeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanın ağladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, onları koruyup kollayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanın ağladığını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği insan için ağlamak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments