Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe sarılıp ağlamak

Rüyada bir erkeğe sarılıp ağlamak

Rüyada bir erkeğe sarılıp ağlamak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kısmetin bollaşacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Rüyada erkek çocuğa sarılıp ağlamak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılıp ağlamak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sarılıp ağlamak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğe sarılarak ağlamak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada erkek kardeşe sarılıp ağlamak gözyaşının dineceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Rüyada erkek kardeşine sarılıp ağlamak helal kazanç elde edeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada anneye sarılıp ağladığını görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments