Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı başka kadınla görmek

Rüyada babayı başka kadınla görmek

Rüyada babayı başka kadınla görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada babayı başka kadınla gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Rüyada babayı başka bir kadınla görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, konforunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada babanı başka kadınla görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada babayı başka kadınla görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, maddi gücünün de daimi olacağına işarettir.

Rüyada babasını başka kadınla görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, işlerin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanı başka bir kadınla görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının başka biri olduğunu görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin babasını görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sermaye elde edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada başka anne baba görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments