Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin ameliyat olduğunu görmek

Rüyada başka birinin ameliyat olduğunu görmek

Rüyada başka birinin ameliyat olduğunu görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada başka birinin ameliyat olduğunu görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulur.

Rüyada dizinden ameliyat olmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, gülen yüzünün de solacağına delalet etmektedir.

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının ameliyat olduğunu görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, herkesin önünde olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belinden ameliyat olduğunu görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alnından ameliyat olmak maddi gücünün de daimi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağından ameliyat olmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada canlı ameliyat olmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments