Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinden ameliyat olduğunu görmek

Rüyada belinden ameliyat olduğunu görmek

Rüyada belinden ameliyat olduğunu görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, gözyaşının dineceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada belinden ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Rüyada belinden ameliyat olmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belinden ameliyat olduğunu görmek kimden akıl soracağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada belinden kesilmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada belinin büküldüğünü görmek çok rahat bir döneme gireceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada belini bağlamak tatsızlıkların aşılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada belinde tabanca görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, işlerin bozulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalettir.

Rüyada beline dövme yaptırmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments