Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karaciğer ameliyatı olmak

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var.

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına alamet eder.

Rüyada kendi karaciğerini görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada karaciğer nakli görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ karaciğer görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ karaciğer yemek ters giden işlerin de düzeleceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş karaciğer yemek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karaciğerini bağışlamak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karaciğer pişirmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments