Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi uzun boylu görmek

Rüyada kişiyi uzun boylu görmek

Rüyada kişiyi uzun boylu görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kırılan kalbin onarılacağına, patron koltuğuna geçeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kişiyi uzun boylu gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada kişiyi uzun boylu görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada çok uzun boylu insanlar görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını uzun boylu görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, muradın yerine geleceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine inanılır.

Rüyada kendini çok uzun boylu görmek neşesini kaybedeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu adam görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek hayır ve bereketin artmasına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek her zaman sevgi göreceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments