Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinden para almak

Rüyada başka birinden para almak

Rüyada başka birinden para almak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, aklına giren şeytana uyacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinden para almak gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada başkalarından para almak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kafasına göre birini bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkalarına para vermek hileye, fesada bulaşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birine para vermek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işaret eder.

Rüyada başka ülkelerin parasını görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birine bozuk para vermek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, problemlerini çözeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinden para almak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin dövüldüğünü görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada başka birinin dişini çekmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments