Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir yatakta yatmak

Rüyada başka bir yatakta yatmak

Rüyada başka bir yatakta yatmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hataların düzeltileceğine, hızlanacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada başka bir yatakta yatmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yatağına yatmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, büyük zararlar getireceğine, ticarette öne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle yatakta yatmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle aynı yatakta yatmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, ferah bir döneme girileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi erkekle yatakta yatmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, parasının her zaman bereketli olacağına delalettir.

Rüyada dar yatakta yatmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan yatmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments