Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülkeye uçmak

Rüyada başka bir ülkeye uçmak

Rüyada başka bir ülkeye uçmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, yeni alanlara yöneleceğine, kişinin başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye uçmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada başka bir ülkeye uçmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalettir.

Rüyada başka ülke görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başka bir ülkeyi görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek hayallerinin suya düşeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka ülkeye gitmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments