Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezmeye gideceğini görmek

Rüyada gezmeye gideceğini görmek

Rüyada gezmeye gideceğini görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, rütbesinin yükseleceğine, üzüntülerinin biteceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gezmeye gideceğini gördüyseniz:

  • Olaylar büyük çaplı hal almadan önce, iyi bir değerlendirme yapılmasında veya iş bölümü gerçekleştirilmesinde fayda var.

Rüyada gezmeye gidememek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kalp kırmayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla gezmeye gitmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, fakirlikten kurtulmaya, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarla gezmeye gitmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle gezmeye gitmek olmayacak hayallere kapılacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gezmeye gitmek için hazırlanmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eşiyle gezmeye gitmek kazancın devamlı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, dünya malı edineceğine yorulur.

Rüyada ev gezmesine gitmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, zararının büyük olacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına yorulur.

Rüyada arabayla gezmeye gitmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, güzel bir evliliğe, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments