Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezmeye gitmek

Rüyada gezmeye gitmek

Rüyada gezmeye gitmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, refaha erileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Rüyada gezmeye gideceğini görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle gezmeye gitmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, işlerinin düzeleceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla gezmeye gitmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayram gezmesine gitmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, mutlu günler göreceğine inanılır.

Rüyada gezmeye gidememek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle gezmeye gitmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarıyla gezmeye gitmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek maddi güç sahibi olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments