Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülkede olmak

Rüyada başka bir ülkede olmak

Rüyada başka bir ülkede olmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir ülkede olmak gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir ülke görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye taşınmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada başka bir ülkede gezmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, her daim Allah yolunda olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka ülkede olduğunu görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada başka bir ülkede olmak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine yorulur.

Rüyada başka ülkede okumak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments