Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka ülkeye taşınmak

Rüyada başka ülkeye taşınmak

Rüyada başka ülkeye taşınmak ağır günler geçireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada başka ülkeye taşınmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Rüyada başka ülkeye taşınmak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada başka bir ülkeye taşınmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı ülkeye taşınmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkede olduğunu görmek emeklerinin karşılığını alacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, endişelerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada başka ülkeye seyahat etmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka ülkede olmak işlerin düzene gireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalettir.

Rüyada başka bir ülkeyi görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka ülkede çalışmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments