Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kısmetlerinin açılacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işlerin artacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerin hayranlığını kazanabilir, dikkatlerini çekebilirsiniz ya da daha fazla toplum önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada başka bir ülkeye yerleşmek insanları sakinleştireceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye yerleşmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada başka eve yerleşmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada başka bir eve yerleşmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada başka bir şehre yerleşmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada üniversiteye yerleşmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, emeğinden hayır göreceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

Rüyada odaya yerleşmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada köye yerleşmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments