Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka şehirde ev görmek

Rüyada başka şehirde ev görmek

Rüyada başka şehirde ev görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, rızkın genişlemesine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına işarettir.

Rüyada başka şehirde ev gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Rüyada başka bir şehirden ev almak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka şehirden ev almak diploma ve meslek sahibi olacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Rüyada başka şehirde ev görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini başka şehirde görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka şehirde bulunmak mal kaybına uğrayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek başına uğursuzluklar geleceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments