Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda gösteri yapmak

Rüyada okulda gösteri yapmak

Rüyada okulda gösteri yapmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, hacetinizin giderilmesine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda gösteri yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dengede tutabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada okulda gösteri yapmak kazancının da azalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada gösteriye katılmak sağlıklı ve zinde olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak gösterisi görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işarettir.

Rüyada gösteri izlemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gelir kaybedeceğine işarettir.

Rüyada gösteri uçağı görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada havai fişek gösterisi görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada gösteri görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada şahit gösterilmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments