Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş başlamak

Rüyada iş başlamak

Rüyada iş başlamak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş başlamak gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Rüyada eski işine geri başlamak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet eder.

Rüyada fabrikada işe başlamak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir işe başladığını görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, maddi olanaklarının artacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada bankada işe başlamak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada eski işyerinde işe başladığını görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir işe başlamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bi işe başlamak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Rüyada eski işine başladığını görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments